Εταιρεία

Η εταιρεία ‘’ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ’’ βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1977, σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (600τμ.).
Λόγω της συνεχούς ανοδικής πορείας και της πλούσιας γκάμας των προϊόντων μας, η εταιρεία ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, έχοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικές εμπορικές εταιρείες ελαστικών.
Κλείνοντας 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας η πλούσια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και λιπαντικά επεκτείνεται στον χώρο του ποδηλάτου και του ηλεκτρικού πατινιού, και είναι τώρα διαθέσιμη σε εσάς μέσα από την άνεση του προσωπικού σας χώρου και του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή!
Το e-shop σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας. Το e-shop είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο που θα κάνει την περιήγηση, την επιλογή και την αγορά εύκολη και ασφαλή. Μέσω του e-shop μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά, ζάντες, λιπαντικά και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το 4×4, το επαγγελματικό σας όχημα, το ποδήλατό σας, καθώς επίσης και για το ηλεκτρικό πατίνι σας, φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εταιρεία